A developer has sold “green villas” worth about 24 million euros in northern Bucharest

By November 12, 2021Press

Va fi un proiect amplu, valoarea totală a investițiilor fiind estimată la 110 milioane euro, dintre care aproximativ 42 milioane de euro sunt alocate primei fazei de dezvoltare, care prevede construcția a 200 de vile. Amber Forest presupune dezvoltarea unui întreg cartier, dezvoltat pe conceptul de suburbie verde, iar dezvoltatorul afirmă că va cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Suburbia va avea infrastructură completă, incluzând și o şcoală, o grădiniţă şi un centru afterscool. Locuitorii vor avea la dispoziție peste 5,3 hectare de parcuri și spații verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti.

Wall-Street.ro
March 25th, 2021

https://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/269806/un-dezvoltator-a-vandut-vile-verzi-de-aproximativ-24-milioane-euro-in-nordul-bucurestiului.html

© Amber Gardens - All Rights Resevered