V-ar plăcea să locuiţi într-un apartament de calitate, amplasat într-o comunitate completă, cu locuri de joacă, parcuri, terenuri de sport?

Da, îmi doresc să programez o vizionare

Ţi-ar plăcea...

La doar 14 km de Piaţa Victoriei, amplasat în partea de Nord, la marginea pădurii Băneasa, cea mai mare pădure a municipiului București

Da, îmi doresc să programez o vizionare

Descoperă Amber Gardens

Amber Gardens cuprinde vile și în curând apartamente verzi, eficiente energetic. Ansamblul are un design modern, unitar întregului complex şi o construcţie de calitate, care protejează în acelaşi timp sănătatea, cât şi natura.

Amber Gardens este singurul complex rezidențial din România care a primit certificarea “Casă Verde” acordată de către Romania Green Building Council (RoGBC) şi care demonstrează că pot fi atinse deja standardele energetice impuse de Uniunea Europeană pentru 2020, la care România este aliniată.

Vești bune!

Datorită solicitărilor în număr mare, extindem complexul Amber Gardens cu apartamente cu preţuri începând de la 69.000 euro.

Locuinţele Amber Gardens sunt considerate investiţii sigure de către instituţiie bancare, iar achiziţia lor este facilitată prin ipoteca verde, un produs financiar ce aduce economii substanțiale la rata lunară faţă de creditul imobiliar standard.

Da, îmi doresc să programez o vizionare
Dezvoltator

Alesonor: construim proiecte unice și inovatoare

De peste 18 ani, Alesonor investește în proiecte imobiliare de succes, având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux și, în același timp, responsabile față de mediu.

Complexul Amber Gardens a impuns compania Alesonor ca cel mai important dezvoltator rezidențial de vile din România, și, în același timp, ca un promotor al clădirilor verzi, eficiente energetic.

Recunoscută pentru expertiza sa în proiecte inovatoare, cu un design modern şi o înaltă calitate a construcţiei, eficiente energetic şi responsabile faţă de mediu, echipa Alesonor a primit pentru proiectele sale numeroase premii și certificări, şi este invitată constant în media pentru a oferi opinii pe baza expertizei sale în domeniu.

Alesonor are în componenţa echipei arhitecţi, ingineri, constructori, manageri de proiect, experţi financiari, analişti de piaţă, vânzări, marketing şi PR.

Da, îmi doresc să programez o vizionare

Amber Gardens este un proiect rezidențial multiplu premiat construit de Alesonor în București.

2013’s FIRST PRIZE WINNER

2014’s FIRST GREEN HOUSE CERTIFICATION

2015’s MOST INNOVATIVE COMPANIES NOMINATION

2015’s GREEN PROJECT OF THE YEAR AWARD

2015’s LUXURY GREEN HOME AWARD

2016’s ECOLOGICAL PROJECT OF THE YEAR AWARD

2016’s MOST INNOVATIVE PROJECT AWARD

2016’s GREEN HOME AWARD

2017’s ENERGY EFFICIENCY AWARD

2018’s FAIR PLAY REAL ESTATE AWARD

2019’s SMART CITY DEVELOPER OF THE YEAR

Apariții media

V-ar plăcea să locuiţi într-un apartament de calitate, amplasat într-o comunitate completă, cu locuri de joacă, parcuri, terenuri de sport?

Programează o vizionare!