Comunitatea este locul în care te simți în siguranță, îți faci prieteni și trăiești în armonie cu mediul înconjurător.

Vrei sa ni te alaturi? Hai sa ne auzim!

50 de familii au ales să locuiască într-o vilă verde Amber Gardens.

Datorită cererii mari, extindem comunitatea Amber Gardens cu vile și apartamente.

Comunitatea formată împărtășește valorile Amber Gardens: stil de viață echilibrat, dorința de a trăi într-un mediu liniștit și sănătos și respect pentru natură.

Membrii comunității se bucură de proximitatea celor mai bune școli și grădinițe, atât private cât și publice, acces la transportul local, o infrastructură din ce în ce mai bună centre comerciale și acces la centura București, DN1, Pipera-Tunari și aeroportul Otopeni Henry Coandă. În plus, pădurea din apropiere, terenul de tenis și baschet, terenul de joacă, stațiile de încărcare pentru mașinile electrice și paza asigurată non-stop sunt beneficii la dispoziția oricui alege Amber Gardens pentru o viață plină de confort și bunăstare.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactați!

* Planurile, dimensiunie, preţurile şi calculul lunar al ratelor sunt exemple realizate în scop de promovare şi pot suferi modificări. Pentru o ofertă finală, vă invităm să contactaţi echipa de vânzări Amber Gardens. În cazul în care solicitaţi ipotecă, vă facilităm contactarea echipelor de consultanţă financiară cu care colaborăm.