Alesonor este deținătorul a 8500 de metri pătrați de proprietăți dezvoltate și vândute cu succes. In prezent, Alesonor are numeroase alte proiecte în curs de dezvoltare, printre care și multi-premiatul proiect Amber Gardens Residential.

 

Proprietati
De Lux
Responsabile

Cine suntem?

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliara cu sediul in Bucuresti, Romania. Înființată în 2003, compania noastră este specializată în investiții pe termen lung în terenuri poziționate strategic și dezvoltarea de proprietăți responsabile din punct de vedere ecologic.

Un vizionar al industriei, Alesonor este deținătorul a câteva mii de metri pătrați de proprietăți dezvoltate și vândute cu succes. În prezent, Alesonor are numeroase alte proiecte în curs de dezvoltare printre care și multi-premiatul proiect Amber Gardens Residential.

Compania noastră își propune să reinventeze procesul de constructie a proiectelor arhitecturale importante, de la concept la design și eficiență energetică.

Alesonor este fondat pe angajamentul față de calitatea excepțională și inovație. Proiectele noastre sunt gândite și executate păstrând cele mai înalte standarde în eleganță, confort și lux, fără să compromită dedicarea noastră pentru protejarea mediului.

Dezvoltator antreprenorial cu parteneri pe termen lung, Alesonor este implicat în proiecte care continuă să ridice ștacheta ridică în dezvoltarea imobiliară prin îmbinarea luxului cu eficiență energetică.

Ani de experienta
14
M2 construiti
8500
Spotlight

Noul Proiect Rezidential "Amber Gardens"

Alesonor face parte dintr-o rețea de companii

cu o cifră de afaceri de peste 50 milioane EUR pe an, care operează pe mai multe segmente de piață, cum ar fi telecomunicațiile, tehnologiile inovatoare, imobiliare, wellness, sport și lux.