Săptămâna trecută (am scris aici) am fost provocat de Storia.ro să încerc să locuiesc în 3 case în 3 zile. Trei case diferite și, mi-aș permite să zic, luxoase. Am acceptat provocarea și, la fiecare 24 de ore, am făcut cunoștință cu o nouă casă ‘wow’ din București (în fine, una-i puțin după limitele “Bucureștiului”, dar se încadrează).

Pe scurt: Storia.ro este un site de anunțuri imobiliare lansat de OLX în august 2016, care în mai puțin de un an a strâns deja peste 100.000 de anunțuri imobiliare din toată țara. Totodată pe Storia vei găsi pe lângă apartamente vechi, direct de la proprietar, și oferte de la agenții și dezvoltatori.

Site-ul Storia e super-modern și ușor de folosit, plin de filtre de căutare (poți să vezi doar oferetele care inclus “Video tur virtual” – ceea ce mi se pare super-tare!) și fiecare anunț vine cu o listă a celor mai apropriate servicii din zona casei de închiriat sau cumpărat. De fapt, cred că asta-i cea mai mare diferență între alte site-uri de imobiliare și Storia… totul e modern.

Acum, după experiența celor 3 case în 3 zile, o să detaliez oleacă despre cum a fost în fiecare apartament.

Deși puteam să stau peste noapte în apartamente, să “locuiesc” în ele, am ales să rămân peste noapte doar în ultimul din cele trei. A fost singurul în care am simțit să fac asta. 🙂

 

Citeste articolul pe Arielu.ro

© Amber Gardens - All Rights Resevered