ZF Conference: Trends in the residential market. Alex Skouras, Managing Partner, Alesonor: We have seen a huge increase in demand for housing in all types of facilities

By November 12, 2021Press

Alex Skouras, managing partner în cadrul companiei Alesonor, spune că pandemia de COVID-19 a accelerat cererea pentru locuinţe în România.

„Am văzut în ultimele trei luni, şi chiar în timpul pandemiei, că este foarte mare cerere pentru locuinţe. Pandemia de COVID a funcţionat ca un catalizator, accelerând un trend care era deja prezent. Am văzut o mare creştere a cererii pentru locuinţe în toate tipurile de facilităţi, toate tipurile de care ar avea nevoie o familie din România. Am vândut 139 case până în prezent în cadrul ultimului nostru proiect”, a declarat Alex Skouras în cadrul videoconferinţei ZF Tendinţe în piaţa rezidenţială. Cum schimbă munca de acasă vânzările de locuinţe?

Pandemia a venit cu multe schimbări, iar ecosistemul spaţiului în care vom locui va fi foarte diferit. Acum clienţii nu se mai uită la cât de frumoasă, modernă, ieftină sau scumpă este o casă, ci se uită la stilul de viaţă al familiilor lor.

Ziarul Financiar
June 8th, 2021

https://www.zf.ro/constructii-imobiliare/videoconferinta-zf-tendinte-in-piata-rezidentiala-alex-skouras-20033357

© Amber Gardens - All Rights Resevered