ZF Office and Residential Conference 2021. Home sales accelerated in 2021, developers rely on mixed projects to attract new demand for both residential and office

By November 12, 2021Press

Proiectele imobiliare mixte, care vor include pe lângă locuinţe şi magazine, birouri şi spaţii verzi prind avânt, pe măsură ce pandemia schimbat preferinţele.

Starea de urgenţă şi pandemia au modificat preferinţele clienţilor de real estate, iar acum cele mai căutate sunt proiectele mixte, care oferă cât mai multe funcţiuni în proximitatea locuinţei.
Alex Skouras, Managing Partner Alesonor

► Avantajul în Tunari este că administraţia înţelege valoarea investiţiilor şi susţine astfel de proiecte precum cele ale Alesonor. Nu doar că nu blochează, dar ajută. Spre exemplu proiectele green sunt susţinute financiar deoarece reprezintă un beneficiu pentru comunitate iar noi plătim impozite mai mici.
► Faptul că ai 31 ha la dispoziţie pentru dezvoltarea unui proiect înseamnă că poţi construi de la zero infrastructura exact cum trebuie. În oraş poţi avea intervenţii în infrastructură, străzi sparte pentru ţevi noi.
► Infrastructura este foarte importantă, însă în partea de nord au existat îmbunătăţiri importante, de la străzi modernizate, la pasaje nou construite, A3 şi viitoarea centură A0.
► Centrul Bucureştiului se mută tot mai mult spre nord. Dacă acum câţiva ani era la Unirii, după care s-a mutat în Piaţa Victoriei, iar acum este în zonă Barbu Văcărescu – Floreasca, la Promenada.
► Trendul este de a avea în comunitate tot ce ai nevoie la o distanta de 15 minute.

Ziarul Financiar
September 22th, 2021

https://www.zfcorporate.ro/business-construct/conferinta-birouri-si-rezidential-2021-vanzarile-de-locuinte-au-20270344

© Amber Gardens - All Rights Resevered