Apartment in the city or house in the suburbs. What will Romanians prefer after the pandemic?

By November 12, 2021Press

Dezvoltatorii imobiliari nu par a fi hotărâți în privința trendului clar care se va contura în rândul românilor după ce efectele pandemiei COVID-19 vor dispărea complet. Astfel, o parte dintre aceștia consideră că românii se vor reîntoarce la oraș, la restaurante, cinematografe și toate facilitățile pe care mediul urban le oferă, în vreme ce alți dezvoltatori mizează pe ”foamea” românilor de iarbă verde, comunitate și spațiu – beneficii oferite de casele verzi de la marginea orașului.
”Chiar și înainte de COVID am început să ne reorientam spre asa-zise “case pasive”, adică locuințe dotate cu multe tehnologii precum cele bazate pe panouri solare sau izolări termice avansate. Tendința oamenilor de se îndepărta de centrul prașului și de a se muta în comunități, departe de aglomerația urbană, era vizbilă chiar și înainte de 2020. Pandemia nu a făcut decât să grăbească lucrurile”, a declarat Alex Skouras – Managing Partner, Alesonor.

Wall-Street.ro
June 8th, 2021

https://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/272867/apartament-in-oras-sau-casa-in-suburbie-ce-vor-prefera-romanii-dupa-pandemie.html

© Amber Gardens - All Rights Resevered