Alesonor, dezvoltatorul complexului rezidenţial de lux Amber Gardens a demarat construcţia ultimelor 24 locuinţe verzi de lux Amber Gardens

Credite imobiliare disponibile pentru facilitarea achiziţiei

Alesonor, dezvoltatorul complexului rezidenţial de lux Amber Gardens, a demarat construcţia ultimelor 24 locuinţe verzi de lux, inteligente din cadrul complexului şi anunță parteneriatul cu KIWI Finance, cel mai mare broker de credite din România, pentru intermedierea obţinerii de credite imobiliare.

Alesonor a demarat construcţia ultimelor 24 locuinţe verzi de lux, inteligente, din proiectul Amber Gardens. Vilele au suprafeţe construite care variază între 165 m2 şi 273 m2 şi grădini cu suprafeţe începând de la 350 m2. De asemenea, echipa Alesonor proiectează şi construieşte în complexul Amber Gardens şi vile personalizate cu suprafeţe ce depăşesc 400 m2.

Investiția într-o casă verde de lux Amber Gardens de 182 m2, cu 3 dormitoare, un birou și o grădină de aprox. 350 m2 pornește de la 215.000 euro+TVA. Rata lunară pentru aceast tip de locuinţă este estimată la approx. 1.075 euro, cu un avans de 15%, în cazul unui credit imobiliar pe 30 ani.
Pentru casele verzi de lux Amber Gardens cu o suprafaţă de 273 m2, 4 dormitoare, un birou, garaj şi o grădină de 550 m2, investiţia începe de la 330.000 euro +TVA, iar rata lunară, de la 1.650 euro.
Până în prezent, în cadrul proiectului Amber Gardens au fost vândute 32 de locuinţe verzi de lux cu dimensiuni de peste 250 m2 şi grădini de peste 550 m2.

Noile vile verzi de lux respectă în totalitate standardele de eficienţă energetică, calitate şi durabilitate a clădirilor, design modern, confort, mediu sănătos, siguranţă şi intimitate ale proiectului Amber Gardens. Complexul rezidenţial de lux Amber Gardens este amplasat în zona Otopeni-Tunari, este dominat de grădini şi străzi largi, dispune de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de basket, precum şi de staţie de încărcare pentru maşinile electrice.

În cadrul parteneriatului, reprezentanţii KIWI Finance vor prezenta soluţiile financiare şi de creditare clienţilor Amber Gardens pentru achiziţionarea unei locuinţe verzi de lux.
Cu o experiență de peste 14 ani, KIWI Finance intermediază credite ipotecare, imobiliare şi de nevoi personale, având parteneriate cu cele mai bune 23 de banci şi IFN-uri din Romania. Echipa de brokeri KIWI Finance analizează şi identifică pentru clienţi credite sustenabile pe termen lung, care vin în completarea surselor financiare necesare unei achiziţii imobiliare. La varianta cea mai bună de creditare se ajunge în urma unei analize pertinente a bugetului de venituri şi cheltuieli al solicitantului şi familiei acestuia, dacă este cazul, iar pe de altă parte, a ofertei variate de credite a partenerilor companiei. Serviciile KIWI Finance sunt gratuite pentru persoane fizice.

„Am primit foarte multe solicitări din partea potențialilor clienți Amber Gardens pentru a facilita accesul la credite imobiliare. Ne bucurăm să întâlnim din ce în ce mai multe familii interesate de Amber Gardens, un proiect ambițios, inovator şi unic în România. Sunt familii care înţeleg valoarea investiţiei pe termen lung într-o locuinţă verde de lux în complexul rezidenţial Amber Gardens. Pe de-o parte, zona Otopeni-Tunari este într-o continuă expansiune (accesul rapid către centura orașului, DN1, Pipera-Tunari, şi aeroportul Henry Coandă, infrastructură tot mai bună de la an la an, în continuă dezvoltare, plan urbanistic, canalizare şi taxe reduse pentru clădirile rezidenţiale verzi în comuna Tunari, transport în comun, rețeaua de școli și grădinițe apreciate, pădurea Băneasa afată în vecinătate, extinderea centrelor de business din Nord,) demonstrează potenţialul de dezvoltare pe termen lung al zonei. În egală măsură, clienții Amber Gardens sunt familii care apreciază calitatea şi durabilitatea pe termen lung a construcțiilor noastre, designul modern, profesionalismul echipei noastre şi, în același timp, înțeleg beneficiile pe care le oferă o locuință verde, printre care eficiența energetică, confortul, stilul de viață mai sănătos, aproape de natură.
În acest context, am căutat un partener cu experienţă pe piaţa serviciilor financiare şi care împărtășește aceleași valori cu echipa Alesonor. Ne bucurăm că echipa KIWI Finance a acceptat provocarea noastră de a oferi servicii financiare pentru locuințe verzi de lux, care să completeze oferta noastră.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.

“Parteneriatul KIWI Finance – Alesonor este rezultatul experienţei extinse pe piaţa produselor financiare din România pe care noi o adăugam echipei Alesonor, dezvoltatorul numărul 1 în România de proiecte rezidențiale cu vile. În anul 2017, am identificat în București o creștere cu 30% pentru cererea de credite imobiliare cu valoare de peste 200.000 euro, comparativ cu 2016. Este un indiciu că a crescut pe de-o parte oferta de locuinţe premium, dar şi capacitatea populaţiei de a accesa credite cu o valoare mai mare. În acelaşi timp, oferta de produse bancare este mai diversificată, oferă condiții mai bune pentru accesarea de credite cu valoare peste medie și este adaptată constant cu produse competitive.
De asemenea, salutăm apariţia Ipotecii Verzi, un produs bancar special conceput pentru proiectele rezidenţiale verzi, Amber Gardens fiind primul proiect rezidenţial cu vile din România care s-a calificat pentru Ipoteca Verde. Avem încredere că parteneriatul cu echipa Alesonor va facilita accesul la locuinţe verzi de lux unui număr cât mai mare de clienţi care îşi doresc să facă o investiţie sigură şi profitabilă pe termen lung. Construite la un standard înalt de calitate, locuințele verzi de lux Amber Gardens sunt considerate investiţii sigure de către instituţiile bancare.”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Casa Showroom Amber Gardens poate fi vizionata in fiecare zi:

Pentru programarea vizitei: 0765250777

În cadrul evenimentului, reprezentanţii KIWI Finance, cel mai mare broker de credite din România, partenerul Alesonor pentru intermedierea obţinerii de credite imobiliare, vor oferi informaţii financiare şi oferte pentru achiziţionarea unei locuinţe verzi de lux Amber Gardens.

Ce înseamnă o locuință verde de lux, inteligentă?

Amber Gardens este primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.
Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță, locuinţele Amber Gardens consumă cu 90% mai puțină energie faţă de o casă convenţională.
Certificări și premii
Proiectul rezidenţial de lux Amber Gardens a fost primul proiect de vile din România care primit certificarea “Casă Verde” acordată de către de Romania Green Building Council (RoGBC), chiar la începutul anului 2015, odată cu lansarea. În continuare, Amber Gardens este singurul proiect de vile din Bucureşti şi Judeţul Ilfov care deţine această certificare. Astfel, Amber Gardens se califică pentru ipoteca verde, special creată pentru proiectele rezidenţiale verzi.

Distribuie

© Amber Gardens - All Rights Resevered